Punnitus

Kaks viikkoa jäljellä kisaa. Seuraava punnitus on finaali. Mut en aio siihen lopettaa. Oon saanu ruokarytmistä kiinni ja vatsa ilmoittaa 3-4 tunnin välein, että nälkä on.

Tänään oli punnituspäivä. Mulla on ollu koko viikon hirvee flow päällä ja oon alkanu kävelee töihin. Matka ei kestä ku 15min suuntaansa, mut tälle kropalle, joka ei oo yhtää hyötyliikuntaa harrastanu on se suuri muutos. Lisäksi töissä otan paljon enemmän askelia kuin edellisessä, joten se vaikuttaa myöskin positiivisesti. Mut haluatte ehkä kuulla sen tuloksenkin. - 1,4 kg viikossa. Huippufiilis.

Homma alko ehkä liian myöhään toimimaan tätä kisaa ajatellen, mutta loppuelämää ajatellen ollaan aikataulussa. Vaikka kisa loppuukin kohta, ajattelin silti päivitellä tänne kuulumisia ja jatkaa myös painon seurantaa. En tosin ihan noin tiiviisti.

Nyt kun on päässyt liikunnan makuun niin on tullut käytyä kävelemässä muuallakin. Oltiin puolison ja koiran kanssa Teijolla viime viikolla ja laitankin siitä kuvia tuohon alle. Kävimme Viksbäckin lahden laavulla, joka on upea paikka varsinkin auringon laskiessa. Ei siinä päivänvalossakaan mitään vikaa ole.

Kuvat on ottanut puoliso, koska pidin koiraa. Ja minulla on lupa julkaista kuvat 😊









Kommentit

  1. Hieno homma! Hyötyliikunta on aliarvostettu, auttaa pitämään painoa tasaisena ja kroppa kunnossa :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Arkeen ei olekaan niin helppo palata.

Terveydestä on syytä olla kiitollinen.

Sairaalareissu jatkuu.