Arkeen ei olekaan niin helppo palata.

Sunnuntaina pääsin kotiin! Sitten meni heti dieetti pieleen, prinsessakakkua ja Aino suklaajäätelöä. Miten se on mahdollista että kotiin tullessa tekee heti mieli kaikkea hyvää ja yhtään ei pysty kontrolloimaan?

Maanantaina sitten koitti ensimmäinen punnitus ja tulos oli odotetunlainen, - 800g,  ei onneksi ollut tullut lisää. Ruokavaliota aion noudattaa nyt kunnolla enkä lipsu siitä. Tosin, tässä tehdään koko elämän muutosta, joten 1kg viikossa on hyvä vauhti.

Olen huomannut sen jo muutamassa päivässä, kun olen kotona ollut, että aineenvaihdunta on täysin eri tavalla lähteny toimimaan. Juon enemmän vettä ja liikun eri tavalla, joten vessassa saa juosta hyvin useasti ainakin näin alkuun. Uskon, että se kyllä rauhoittuu kun tilanne tasaantuu.

Liikuntaa, en ole vielä uskaltanut sairaalareissun jälkeen paljoakaan harrastaa. Koiran kanssa pieniä lenkkejä, torstaina menen haistelemaan kuntosalin tunnelmaa ja katsomaan pystyykö mitään tekemään. Jollei pysty, niin infrapunasaunaan aina voi mennä nauttimaan ja rentoutumaan. 😊



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Terveydestä on syytä olla kiitollinen.

Sairaalareissu jatkuu.