Terveydestä on syytä olla kiitollinen.

Eilen lupasin kertoa tämän hetkisestä kunnostani. Se ei ole kehuttava. Peruskunto ei noin muutenkaan ole hyvällä pohjalla ja nyt olen vielä sairastellut. 29.8 todettiin hinkuyskä, jonka jälkimaininkien kanssa edelleen painitaan. Töissä en ole pystynyt käymään ja aina kun luulee, että on parempi niin tulee takapakkia.

Näillä pärjää.

Liikuntaa en siis pysty lisäämään diettiini heti, en ainakaan suurissa määrin. Meillä on koira, jonka kanssa on pakko ulkoilla, joten luulen että se on liikuntani ensimmäisellä viikolla. Olemme puolisoni kanssa molemmat olleet kipeänä, joten olemme kiitollisia ystävien ja sukulaisten avusta, jota saimme koiran kanssa ja muutenkin. Puolisoni on edelleen aika huonossa kunnossa, joten hän ei pysty ollenkaan osallistumaan liikunnallisesti alussa. Olemme miettineet paljonko annamme etumatkaa "kilpakumppaneille", mutta laihtumisessa onneksi liikunta on 20% vain ja ruoka 80%. Joten panostamme alussa ruokaan ja olemme erittäin tarkkoja sen kanssa.

Iines.
Nyt blogissani ei tapahdu mitään viikonlopun aikana, koska olen poissa tietokoneen ja puhelimen ääreltä. Kerron sitten ensi viikolla missä kävin. Ja maanantaina se alkaa sitte. APUA!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Arkeen ei olekaan niin helppo palata.

Sairaalareissu jatkuu.