Viimeinen viinko projektia.

Ei ole punnitusta tänään kun viimeinen viikko alkaa niin finaalipunnitus on sunnuntaina. Kirjoittelu on jääny nyt hieman vähäiseksi muuton ja uuden työpaikan vuoksi, mutta kun tilanne tasaantuu niin kirjoittelen. Mietin tässä vain, että taidan silti kirjoitella vaikka tää projekti päättyy.

Voin kirjoitella kuulumisiani ja tekemisiäni ja toivottavasti painokin laskee. Viikonloppuna oli pikku bileet ja tuli syötyä ja juotua hyvin epätasaisesti ja epäterveellisesti. Nyt pitää paikkailla asiaa.


Tänään leivoin sämpylöitä, mutta en ajatellut sitä itse syödä. Aamulla fuskasin aamupalassa ja laitoin lihahyytelöä ruisleivän päälle. Mutta en koe huonoa omaatuntoa niistä, koska olen huomannut, että vatsalaukku on pienentynyt enkä pysty enää syömään isoja annoksia. On siis täysin mahdollista, että jatkossakin luistan ruokaohjeista mutta syön vähän vain.


 Suurin muutos on kyllä tullut liikunnassa. Joka työpäivä kävelen 15min suunta, mennessä on pahin viholliseni vastassa, jäätävä ylämäki. Takas tullessa saa lasketella vapaasti alamäkeen. Töissä liikun enemmän ja vapaa-ajallakin olen alkanut liikkumaan. Olen innostunut ulkoilemisesta ja sitä aion jatkaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Arkeen ei olekaan niin helppo palata.

Terveydestä on syytä olla kiitollinen.

Sairaalareissu jatkuu.