Eka viikko töissä.

Uusi työ on vienyt niin paljon voimia etten ole ehtinyt tännekään kirjoitella. Siirryin töihin Saloon ja teen 8 tunnin vuoroja, joten töitä oli 5 päivää tällä viikolla. Aikaisemmin tei 12,5 tunnin päivää Turussa, joten töitä oli maksimissaan 3 päivää putkeen ja sitten oli vähintään 2 vapaata. Huomaa hyvin miten työ on raskaampaa ja uni maistuu paremmalta.

Liikkumaan en ole salille päässyt yhtään, koska jälleen terveyden kanssa ongelmia. Aina kun pulssi nousee ja hengästyn niin alkaa yskiminen. Ja nyt ei ole kyse mistään pienestä yskästä. Onneksi töissä tulee liikuttua paljon. Eilen yritettiin mennä auttamaan tädin puusavotassa, mutta eipä siinä paljon pystynyt auttamaan kun yskitti. Joten olin sitten lasten- ja koiranvahtina.


Iltapalaa

Ruoka puolen kanssa on ongelmia. Aineenvaihdunta tuntuu, jotenkin pyaähtyneen vaikka joisin paljon ja söisin täysin dieetin mukaisesti. Eilen pidin kunnon hiilaripäivän, jotta saisin aineenvaihdunnan jälleen käyntiin. Jännittää taas miten maanantaina punnituksessa käy.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Arkeen ei olekaan niin helppo palata.

Terveydestä on syytä olla kiitollinen.

Sairaalareissu jatkuu.