Salilla.

Nukkuminen on painonhallinnassa tärkeää ja 8-9 tunnin yöunet onkin hyvästä. Nyt kun sain sen CPAP-laitteen on yöunet olleet riittävän levollisia ja katkeamattomia. Huomaa hyvin, että päivällä virtaa riittää eikä päiväunia tarvitse nukkua.

Tänään käytiin ystävän kanssa kuntosalilla ekaa kertaa sairasteluni alettua ja jännitti kyllä vähäsen tuleeko siitä mitään. Kevyesti kuntopyöräilen aloiteltiin ja kun huomasin, että ei heti yskittänyt uskalsin siirtyä kahvakuulailemaan. Koko treenin tein kuitenkin hieman sillä tavalla, pienemmällä vaihteella, varmistelin ettei tule mitään. Olo oli kyllä mitä mainioin kun sai tehdä jotain ja sai käyttää lihaksia ja tunsi kipua. Ja lopuksi infrapunasaunaan juoruamaan, ihan loistava olo.

Ja nyt tässä sängyllä levätessä ei vieläkään väsytä niin, että pitäisi silmät sulkea. Vanhassa elämässä uni olisi jo vienyt voiton. Tänään muutenkin päivä on mennyt nappiin, ruokailut on sujuneet ja olo on hyvä. Eilen oli kaveriporukan lautapeli-ilta, jossa sorruin syömään tortillaletun ja hieman nachoja. Mutta kaikesta makeasta pystyin kieltäytymään. Olen huomannut ettei itselle saa olla liian ankara.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Arkeen ei olekaan niin helppo palata.

Terveydestä on syytä olla kiitollinen.

Sairaalareissu jatkuu.