Perseelleen mennyt viikonloppu.

Oltiin aikoja sitten jo sovittu siskon miehen kanssa, että vaeltamaan lähdetään viikonloppuna. Koin, että olen suhteellisen terve ja lähdimme. Menimme Ulvilaan Joutsijärvelle ja ensin kävelimme 4km Sisälmystenlahden autiotuvalle,  jossa totesin etten olekaan niin kunnossa kuin luulin. Olo oli kuumeinen, hengenvedot raskaita ja väsytti. Menin aika pian nukkumaan ja seuraavana päivänä päätimme lähteä kotiin. Paluumatka autolle oli pisin koskaan kävelemäni matka, tai siltä se 4km matka ainakin tuntui. Kun pääsimme autolle olin aivan hiestä märkä ja loppu. Reissu ei mennyt ihan niinkuin piti.

Sisälmystenlahden autiotupa. 


Siitä sitten päivystykseen, jossa todettiin korvatulehdus ja poskiontelontulehdus. Crp oli 60. Uusi antibioottikuuri ja nyt ei liikuntaa missään muodossa ennen kuin olen oikeasti terve.



Mutta nyt itse asiaan. Tänään nähdään laihduttaja porukalla klo 17, punnitaan ja mittaillaan sekä katsotaan yhdessä ruokaohjeet. Illalla mennään sitten kauppaan ja ostetaan ainakin viikon ruuat, jotta ei tarvitse usein mennä sinne houkutusten pesään. Huomenna sitten alkaa totinen toimi. Kerron myös mittausten tulokset huomenna ja ensimmäiset fiilikset ruuista. Ai niin sellanen pikku juttu tässä on myös tapahtunut et 4 päivän aikana oon polttanu 3 tupakkaa. Tällä hetkellä ei pysty ollenkaa polttaa. Mut en tietoisesti lopeta, se tapahtuu jos on tapahtuakseen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Arkeen ei olekaan niin helppo palata.

Terveydestä on syytä olla kiitollinen.

Sairaalareissu jatkuu.